FUSE TEA Reklamı

Coca Cola'nın yeni uluslararası markası Fuse (Fuze) Tea reklamı ekranlardaki yerini almış vaziyette.
Kenan Doğulu'nun ve Ozan Doğulu'nun oynadığı reklam filminde Kenan Doğulu ile Ozan Doğulu karşılıklı oturup sohbet ederken görüyoruz.
Kenan Doğulu'nun Fuse Tea içtiğini gören Ozan Doğulu içtiğinin nasıl birşey olduğunu soruyor ve o andan itibaren Kenan Doğulu'nun  içerken hisettiklerini izleyemeye başlıyoruz
Reklamın sonundaysa içmeden bilemezsin diyerek denemeye teşvik ediyor.
Reklam Burada
Bu reklamın karşısınd Lipton'un  yabancı prodüksiyonlu bir reklamı var onu bulamadım ama bana göre en iyi reklamı onlar yapmış.
Sıcak ve yavşamış bir iş ortamında kimsenin canı çalışmak istememektedir ama işlerde bir hayli yüklüdür esas  adamımızsa susuzluğunu giderip hararetini gidermenin yolunu ice tea de bulur.
Kafasını diktiği anda bir şelalenin altında kendini bulan adamımız yazın bunaltıcığı altında böyle bir serinleme gibsi yok dedirtiyor. Tabi adamımız içmeyi bıraktğı anda eski ortama dönüyor buradanda bu serinliğin bağımlısı olacağımız  mesaj geliyor.
Her ne kadar burada lipton reklamı olmasa da favori reklam Lipton'un ama Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu'yu pas geçmek olmaz çok başarılı iki sanatçı binlerce seveniyle sadece Fuse Tea demeleri bile yeter aslında tabiki bunu bilen Coca Cola en aazından yeni markalarının birkez denenmesini garanti altına alıyor. Pazara girdikten ve herkesin aklında bir  deneyim bıraktıktan sonra pazarda tutunmak için ne gibi reklamlar ve çabalar göstereceğini Fuse Tea'nin gelecek reklamlarında göreceğiz.

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »